سویا پروتئین ۷۰۰ گرم خشکپاک
- وزن: 700 گرم
- تراریخته: بله
- ارزش غذایی: در 100 گرم سویا – چربی: 0.02 تا 1.2 گرم – پروتئین : 5.2 گرم – کربوهیدرات: 32 گرم
- ارسال توسط سوپرمارکت آنلاین لیمو کادو{{{{جهت ویرایش این متن به پیکربندی پوسته > تب برچسب ها مراجعه نمایید.}}}} این کالا پس از مدت زمان مشخص شده توسط فروشنده در انبار سوپرمارکت آنلاین لیمو کادو تامین و آماده پردازش میگردد و توسط پیک سوپرمارکت آنلاین لیمو کادو در بازه انتخابی ارسال خواهد شد.
توضیحات
، سویا یکی از بهترینهاست. این مادهی غذایی پروتئین گیاهی دارد و میزانش با پروتئین گوشت برابری میکند. زمان پخت آن هم کمتر از گوشت قرمز است. البته بهتر است که سویا کاملا بهجای گوشت استفاده نشود و در صورت لزوم با کمی گوشت ترکیب شود. سویا فاقد روغن است و به همین دلیل کلسترول ندارد. «سویا پروتئین خشکپاک» در بستهبندی ۷۰۰گرمی عرضه میشود و مطابق جدول ارزش غذایی، ۵٫۲ گرم پروتئین دارد.
پروتئین سویا پس از فراوری در انواع و اشکال مختلفی در دستورهای متفاوت غذایی استفاده میشود. یکی از این اشکال که جامعهی ایرانی بیشتر با آن آشنایی دارند شکل ریزبافت و دانهدار آن است که در طبخ غذاهای ایرانی بهعنوان جایگزین گوشت چرخکرده استفاده میشود. نمونهی این غذاها را میتوان ماکارونی، انواع کتلت و همبرگر دانست. از طرفی آمادهسازی سریع سویا یکی دیگر از مزایای آن در برابر گوشت به شمار میرود. ابتکار شرکتهای تولیدکنندهی سویای فرآوری شده در بافتدار کردن سویا که شباهت آن به گوشت چرخکرده را بیشتر میکند نیز در راضی کردن افراد سختگیر بسیار مؤثر خواهد بود.
سویا را همه بهعنوان یکی از جایگزینهای گوشت برای تأمین نیازهای بدن به پروتئین میشناسند. یکی از مهمترین مصرفکنندگان سویا را میتوان افرادی دانست که در رژیم غذایی آنها منع استفاده از کلسترول وجود دارد و سویا به دلیل صفر بودن کلسترولش بهترین گزینه برای این کار به شمار میرود. بهعلاوه سویا منبعی غنی از کلسیم به شمار میرود که برای رشد و حفاظت از بافتهای استخوانی و دندانها ضروری است. از دیگر مواد معدنی و ویتامینهایی که در لوبیای سویا وجود دارد باید به ویتامین C، آهن به میزان زیاد، ویتامین B6 و منیزیم اشاره کرد. میزان آهن موجود در ۱۰۰ گرم سویا ۸۷ درصد نیاز بدن را بهصورت روزانه برای یک رژیم ۲۰۰۰ کالری تأمین خواهد کرد.
مصرف سویا با توجه به ارزش غذایی بالایی که دارد ، تأثیر بسزایی در متابولیسم بدن انسان داشته و بهعنوان یکی از مکملهای صنعت غذایی بشمار میرود . مصرف روزانه حداقل ۵۰ گرم از پروتئین سویا در پیشگیری از سرطان نقش داشته و باعث کاهش بیماریهای قلبی و عروقی ، سلامت استخوانها ، مغز و بهبود عملکرد سیستم ایمنی میشود . مصرف سویا همچنین در کاهش عوارض بیماریهای دیابت، کلسترول خون و فشارخون بالا مؤثر است . بهعلاوه در سلامت سیستم گوارش بدن انسان (روده و معده) نیز نقش به سزایی خواهد داشت.
توضیحات تکمیلی
وزن | 700 گرم |
---|---|
تراریخته | بله |
ارزش غذایی | در 100 گرم سویا – چربی: 0.02 تا 1.2 گرم – پروتئین : 5.2 گرم – کربوهیدرات: 32 گرم |
برای فرستادن دیدگاه، باید وارد شده باشید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.