بلدرچین ۸۰۰گرمی مهیا پروتئین
- وزن: 800 گرم
- طعم: ساده
- نوع: گوشت بلدرچین
- شماره پروانه بهداشت: IVC913961227824900
- شرایط نگهداری: به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، پس از انجماد 9 ماه در دمای 18- درجه سانتی گراد
- توضیحات: -همراه با یک عدد پد جاذب رطوبت در کف بسته
- ارسال توسط سوپرمارکت آنلاین لیمو کادو{{{{جهت ویرایش این متن به پیکربندی پوسته > تب برچسب ها مراجعه نمایید.}}}} این کالا پس از مدت زمان مشخص شده توسط فروشنده در انبار سوپرمارکت آنلاین لیمو کادو تامین و آماده پردازش میگردد و توسط پیک سوپرمارکت آنلاین لیمو کادو در بازه انتخابی ارسال خواهد شد.
توضیحات
بلدرچین کوچکترین پرنده از تیره قرقاولیان، به شمار میآید. بلدرچین پرندهای پرجنب و جوش و گوشت آن بسیار لذیذ میباشد، از لحاظ علمی مادهای به نام گلیکوژن در سلولهای ماهیچه این پرنده وجود دارد و هرچقدر ماهیچه در طول زندگی این پرنده فعال باشد گوشت آن لذیذتر است. در واقع، فعالیت و جنب و جوش زیاد در بلدرچینها، باعث ازدیاد ذخیره گلیکوژن در بافتهای ماهیچهای آنها میشود که این امر باعث میگردد گوشت این پرنده مانند پرندگان شکاری، بسیار لذیذ شود، به همین دلیل گوشت بلدرچین از گوشت مرغ و دیگر ماکیان برتری دارد. بلدرچین تازه مهیا پروتئین وزنی معادل ۸۰۰ گرم دارد، و توانسته به بهترین شکل خواص گوشت بلدرچین را حفظ کند. گوشت بلدرچین منبع خوب نیاسین، فسفر، مس، روی، آهن، سلنیوم و غنی از ویتامینهای ۱ B 2 ،B ، و ۶ B است. لذا وجود این عناصر معدنی و ویتامینها در گوشت بلدرچین موجب شده که برای امراضی چون آسم، تشنج، فشار خون، ضعف اعصاب و یا در مواردی ناراحتیهای روانی، عقبافتادگی جسمی و همچنین بیخوابی داروی معجزهآسایی محسوب شود. به همین دلیل در اغلب نقاط دنیا پزشکان برای افراد مسن و از کارافتاده که احتیاج مبرمی به بازیابی سلامت و شادابی روحی و جسمی دارند مصرف گوشت این پرنده را تجویز میکنند.
گوشت بلدرچین برای درمان ضعف اعصاب و بیخوابی کاربرد زیادی دارد. گوشت بلدرچین از چربی و کلسترول پایینتری نسبت به سایر گوشتهای سفید برخوردار است. همین موضوع باعث شده که این گوشت باعث پیشگیری و جلوگیری از بیماریهای قلبی شود. گوشت بلدرچین ازجمله لذیذترین گوشتهایی است که خواص درمانی زیادی هم دارد. این پرنده لذیذ میتواند نیاز مردم به گوشت سفید را برطرف کند و به همین دلیل میتوان این گوشت بسیار خوشمزه را بهعنوان جایگزین گوشت مرغ هم استفاده کرد.
بلدرچین در مقایسه با دیگر پرندگان ازجمله مرغ، پروتئین بیشتری دارد. همچنین گوشت بلدرچین دارای خاصیتهای دیگری است که بهواسطه آن برای درمان بیماریهای مختلف هم پیشنهاد میشود.
گوشت بلدرچین میتواند جایگزین مناسبی برای گوشت قرمز باشد. این گوشت تأثیرات منفی گوشت قرمز را ندارد و بهراحتی میتواند نیاز بدن به پروتئین را تأمین کند. گوشت بلدرچین جزو گوشتهای گرم بوده و هضم آن بسیار راحت است. گوشت این پرنده دارای مقدار زیادی کلسیم، فسفر، منیزیم، آهن و گوگرد است. همچنین از گوشت بلدرچین برای درمان تب هم استفاده میشود. با گوشت این پرنده میتوان غذاهای بسیار خوشمزهای هم درست کرد. گوشت بلدرچین را مانند بسیاری از گوشتهای دیگر میتوان به همراه برنج میل کرد. حتی این گوشت لذیذ را میتوان بهصورت خوراک یا کاملاً سرخ شده هم مصرف کرد. از دیگر خواص گوشت بلدرچین میتوان به داشتن املاح معدنی مختلف اشاره کنیم. ازاینرو گوشت بلدرچین میتواند نیاز بدن انسان را بهخوبی تأمین کند. گوشت بلدرچین ازجمله گوشتهای سالمی بهحساب میآید که میتوانید آن را در تمام سنین مصرف کنید.
توضیحات تکمیلی
وزن | 800 گرم |
---|---|
طعم | ساده |
نوع | گوشت بلدرچین |
شماره پروانه بهداشت | IVC913961227824900 |
شرایط نگهداری | به صورت تازه 72 ساعت در دمای 0 الی 4 درجه سانتی گراد، |
توضیحات | -همراه با یک عدد پد جاذب رطوبت در کف بسته |
برای فرستادن دیدگاه، باید وارد شده باشید.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.